Am nevoie de un server dedicat pentru web-site-ul meu

Ca proprietar al web page-ului World wide web, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca internet site-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta web-site-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce idea de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare treatment este de obicei trecute cu vederea este exact ce fel de hosting vei avea nevoie pentru website-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe care le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți choose dacă web site-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Hosting?

Shared hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire Internet disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte website-uri care utilizează același hardware.

Aceasta înseamnă că website-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza completeă a serverului. Care poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un website care a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor web site-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei care au început deja sau sunt dornici să își păstreze web site-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți web site-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru web site-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în care aveți nevoie de hosting dedicat, atunci sperăm că website-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat hosting, în general, oferă site-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un site treatment nu practică măsuri de securitate solide, web page-ul dvs. poate fi, de asemenea, gazduire site pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Command asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat treatment este echipat cu un personalized de asistență sound.

Caracteristicile suplimentare care vin echipate cu hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu ideal de găzduire pentru site-ul dvs. Website.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, immediate și personalizat pentru web-site-uri mai mari (sau web-site-uri care primesc mult trafic). Dacă ați început pe un program de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța website-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să encounterți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari online, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de web page-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un web-site care este mai fast, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să faceți upgrade la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând web page-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un system de găzduire comun ar putea potrivi web-site-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe treatment o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare suggestion de proprietar al website-ului, toate susținute de uptime ninety nine,nine% și o garanție de 45 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *